Jespers Jul #16: Beslutningen

at få et blowjob på Fredericia station i dagens julekalender

Jespers Jul #16: Beslutningen

Jesper vidste, at han var nødt til, at gøre noget hvis han skulle redde sig selv og den her jul. Han savnede Adam, han savnede Leo og han savnede Fendy. Han savnede faktisk også hans familie men de havde jo ikke villet have noget med ham, at gøre siden dengang de smed ham ud.

Jesper kiggede på hans telefon og tog så en beslutning. Han ringede til Fendy. De to snakkede løs i tre timer om alt imellem himmel og jord. Jesper fik også fortalt, hvor skidt han havde haft det den sidste tid og hvor lidt lyst han egentligt havde til, at holde jul.

Ikke mindst fik Jesper fortalt, hvor luset han havde følt sig efter den måde han havde behandlet budet på igår. Det gik ham faktisk ret meget på her dagen efter.

Men Fendy var altid åben og som altid viste han sig som den perfekte ven, så med det samme sagde Fendy, at Jesper skulle komme ned til ham i Flensburg i et par dage. Jesper tænkte over tilbudet…..sådan ca. 10 sekunder , også sagde han klart “JA TAK!”

Jesper fik afsluttet samtalen, skyndte sig ind i soveværelset, hev den weekend taske frem der lå under sengen og begyndte at pakke. Jesper var den type der hellere ville have for meget med end risikere at have for lidt. Så selv en weekend taske blev egentligt hurtigt halvtung.

En hurtig søgning på rejseplanen.dk fortalte Jesper, at hvis han nåede toget fra Herning kl. 14:9 med skift i Fredericia og Kolding så kunne han være i Flensburg kl. 22:40. Det var godt nok noget af en rejsetid – men skidt tænkte Jesper. Han sms’ede ankomsttidspunktet til Fendy også var det ellers afsted over stok og sten.

Jesper nåede lige præcis toget og faldt tungt og stakåndet ned i sædet, da han kiggede op og på engang blev både glad, overrasket og lidt rød i hovedet. Der lige overfor ham sad Adam.

Adam var tydeligvist også glad for, at se Jesper igen, og de begyndte faktisk at snakke som om at intet havde været hændt imellem dem. Jesper fortalte at han var på vej ned til Fendy for, at få lidt fred og noget perspektiv på hans liv. Adam var på vej til fest i Kolding.

Toget rullede nu ind på Fredericia station, hvor de to drenge havde en halv time at vente i. De gik sammen ned på personen og Adam trak Jesper alleryderst ud. Der var tomt og ikke en sjæl på perronen denne gang. Egentligt ikke noget man oplever ret tit.

Jesper lænede sig med ryggen op af en af stolperne og var egentligt bare træt. Adam satte sig på jorden foran hans fødder. Adam begyndte nu at slikke Jespers skridt igennem hans bukser. Jesper følte straks hans pik blive hårdere, men hans hjerne skreg “Nej!”, men da Adam så begyndte at knappe bukserne op kunne Jesper ikke få så meget som et ord ud over hans læber.

Adam tog Jespers pik i munden, og begyndte at arbejde sig langsomt op og ned af den. Jesper var nærmest paralyseret – dels fordi, at det føltes fantastisk men også i ren adrenalin rus over risikoen for at blive opdaget.

Men det blev de ikke, Præcis som toget kunne anes ude i horisonten kom Jesper i en vild ekstase i munden på Adam, der svarede igen med at sluge det hele og hurtigt slikke Jespers pikhoved rent for spermrester inden at han rejste sig op igen.

De to drenge gik ind i toget, fandt en plads overfor hinanden og som toget satte kurs imod Kolding udvekslede de ikke et ord. Bare en masse smil. Jesper vidste inderst inde godt, at han nu var helt på skæv kurs og han var virkeligt glad for at han havde taget beslutningen om, at tage ned til Fendy.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *