Jespers Jul #15: På bunden af flasken

en flaske whiskey spiller en central rolle i 15. afsnit af julekalenderen

Jespers Jul #15: På bunden af flasken

Jesper vågnede med voldsomme tømmermænd. Efter, at det havde stået klart for ham at både Adam og Leo havde afvist ham på forholds planet havde han tømt en flaske whiskey. Halvvejs igennem flasken var han blevet overvældet af minderne om Flensburg, Fendy og hans første tur i en fetish klub – også havde han også tømt flaske nummer to.

Jesper var vågnet midt ude på stuegulvet. Han lå på maven og flasken lå væltet ved siden af ham. Ikke en dråbe var der i den. Tilgengæld hamrede hans hoved som en gal. Det var vel ikke nogen overdrivelse at sammenligne det hele med, at have 50 murer til at stå og hamre på indersiden af hjerneskallen med hver deres forhammer.

Jesper tog sig imidlertid lidt sammen, rejste sig besværet, samlede flasken op og sejlede hen til spisebordet hvor han satte sig. Han skulle lige have vejret. Så tøffede han ud i køkkenet, startede kaffemaskinen og åbnede kølekskabet. Jesper fik dog kvalme bare ved tanken om at skulle lave morgenmad.

Det endte derfor med, at han tog kaffen med tilbage til spisebordet. Åbnede Just-Eat appen og bestilte 2 store portioner pommes frites til levering. “Salt”, tænkte Jesper “Salt er min ven idag”.

Efter en tre kvarters tid ringede det på døren og Jesper kæmpede sig ud for at lukke op. Der stod budet med to store bakker fritter. Jesper takkede og rakte ud efter dem. Et øjeblik undrede han sig over hvorfor budet smilte over hele hovedet, indtil han kom til at se ned af sig selv. Han havde jo for helvede ikke noget tøj på – bare et stort stift lem der strittede lige ud imod buddet.

Jesper rødmede, sagde “tak og undskyld” og skyndte sig, at lukke døren. I stiv gang gik den hen til sofaen som han nærmest faldt ned i og begyndte at fråde fritter til den store guldmedalje.

Jesper faldt i søvn igen og det var allerede mørkt da han vågnede. Murerne var vidst flyttet hjemmefra nu, heldigvis. Kvalmen var der stadigt men det var sgu også lidt ulækkert med alle de fritter. Smerten fra den forgange dag var der dog endnu.

Han gik ud og tog et bad og satte sig så op på barstolene i køkkenet og tænkte meget over, hvad helvede der skulle til for, at han kunne blive glad denne jul. Noget var ihvertfald helt af helvede til. Der var masser af sex men hold nu op hvor var han ensom.

Nu faldt Jesper’s øjne på gadebilledet udenfor. Der midt i mørket lå et smukt tæppe med den flotteste hvide sne. “Hvor er det smukt”, tænkte Jesper , men han kunne alligevel ikke få den der glæde helt op til øjnene, “og”, sukkede han for sig selv, “det er snart jul”.

Med et blev Jesper revet ud af hans tanker da det ringede på døren. Han skyndte sig at hoppe i et par thights og en tshirt og gik så ud for at åbne. Der stod fritte budet fra i formiddags. Jesper blev helt rød i hovedet, også hørte han buddet sige “Hej jeg tog en flaske vin med, jeg mener at jeg så noget i morges som jeg gerne ville smage på”.

Jesper syntes at hele situationen var ultra komisk og han knækkede sammen af grin. Han syntes egentligt også at fyren var noget modig.

Han tog vinflasken, stillede den på komoden i gangen og sagde “Jammen kom ind”. Han førte hans nye gæst ind i stuen. Jesper sagde “Jeg synes du er modig at komme tilbage på den måde, men hvis du vil ha den skal du også have den”, så flåede Jesper tshirten af budet, trak bukserne ned om anklen på ham og skubbede ham ned på sofaen.

Jesper lagde sig ovenpå ham og førte hans pik ind i buddets jul. Tydeligvis var det hans første gang for han skulle guides lidt undervejs, og stram det var han ihvertfald. Men ind kom Jesper og han begyndte nu at pumpe alle hans frustrationer og sorg ud igennem pikken indtil han sprøjtede en massiv ladning op i ham.

Jesper trak sig ud, førte buddet ud igennem døren igen, og sagde “Nu har du smagt på den, og jeg skal sove nu”. Jesper lukkede døren bag sig og gik i seng. Bange, meget bange for fremtiden og hans egne følelser.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *