Jespers Jul #14: Fendy

Jespers jul puppy play

Jespers Jul #14: Fendy

Jesper smilte ved mindet om hans første tur til Flensburg. Det blev også hans første skoledage ind i BDSM verdenen. Jesper havde fået nok efter hans tur i darkroom – ikke fordi, at det ikke var fedt – det var totalt awesome, men det var bare så overvældene det hele. Så da seancen var slut satte han kurs mod døren.

Undervejs blev han dog stoppet af Fendy, der havde taget imod ham da han kom. Fendy spurgte på lidt gebrokkent engelsk hvor længe Jesper blev i Flensburg. “Jeg rejser imorgen aften”, havde Jesper sagt. Fendy gav ham et visitkort og bad ham ringe når han vågnede. Han havde noget at vise Jesper.

Jesper syntes det var lidt underligt, men også lidt spændene så næste morgen da han havde fået øjne og spist morgenmad, fandt han visitkortet frem og ringede til Fendy.

Fendy var glad for, at Jesper ringede og de aftalte at Jesper skulle komme hjem til Fendy over middag.

Jesper var virkeligt nervøs da han trykkede på dørtelefonen ved Fendys opgang – det her var virkeligt anderledes end noget andet han havde prøvet før. Ikke alene fordi, at han havde mødt Fendy i en fetish klub, men også fordi at han var i et fremmed land og han faktisk overhovedet ikke kendte Fendy eller vidste helt præcist hvorfor de skulle ses.

Fendy viste sig nu, at være rigtig sød. Han så helt anderledes ud her udenfor klubben og Jesper tænkte at det gjorde han jo nok også selv.

Fendy var egentligt ikke så høj som Jesper huskede ham, hans smil var blidere og han så meget yngre ud idag end han gjorde igår. Igår ville Jesper have skudt Fendy til 35 idag måske 10 år yngre.

Fendy var løbet med Jespers jakke og kom nu tilbage med to glas. “Jeg har lavet en lille drink til os,” sagde Fendy.

De satte sig på de høje barstole som Fendy havde stående i køkkenet med, hver deres Gin & Tonic i hånden. Jesper kunne godt lide, at Fendy havde kommet er par skiver agurk i glasset. Det gav en frisk smag og piftede glasset lidt op også.

“Jeg har inviteret dig herhen fordi, at det var ret tydeligt igår, at du er ny i fetish miljøet. Du har ikke prøvet så meget og du så ud som om, at det var meget overvældene for dig. Så jeg tænkte at hvis nu du fik mulighed for at tale om det og stille spørgsmål så kunne det måske blive en lidt bedre introduktion til det hele”.

Jesper var rigtigt glad for, at Fendy på den måde havde været opmærksom på ham og, at han var så åben at han ville tage ham i hånden ind i det her nye univers også begyndte Jesper ellers at åbne op.

Jesper fortalte om hans frygt for, at bevæge sig ud i noget han ikke kunne gennemføre og alligevel blive tvunget til det, at han var bange for at bryde nogle regler som han ikke kendte og i det hele taget bange for, at han måske ikke vidste hvad alt udstyret skulle bruges til.

Fendy lo lidt, “Du er som alle andre begyndere, mig selv inklusiv dengang”, og han begyndte nu at forklare Jesper, at ingen bliver tvunget ud i noget de ikke kan overskue. At alle klubber og alle dominante med respekt for sig selv har aftalt et safeword med deres underdanige. Nede i klubben står det på tavler ved baren “gul for sæt farten ned, rød for stop” – det kan være anderledes fra klub til klub og fra sexpartner til sexpartner og derfor er det vigtigt at få aftalt hver gang. I det hele taget er kommunikation ekstremt vigtigt i fetish miljøet – aftal på forhånd hvad der skal ske så begge parter er med på legen hele vejen igennem, så går det meget bedre – og med hensyn til at lære, brug de åbne playrooms – dem der går derind tænder på at blive kigget på så kig se og lær alt det du vil !

Fendy rejste sig nu, tog Jesper i hånden og førte ham ind i hans soveværelse. Det bar tydeligt præg af BDSM miljøet. En ting der sprang Jesper i øjnene var en række med kroge hvor der hang hundemasker. “Havd er det der?”, spurgte han.

Fendy smilede – det er masker til Puppy Play. Puppy Play er en form for ( oftest) blid BDSM, hvor den underdanige er hvalpen og den dominante er hvalpens handler eller træner. Rigtigt mange nye vælger Puppy Play som introduktion til fetish miljøet og for de fleste følger det det igennem hele livet når først de er kommet igang med Puppy Play.

Fendy forklarede videre – det er jo en måde, at falde ind i en karrakter, hvor det er naturligt at der er en dominerende og en underdanig rolle, at være en helt anden, sparke ansvaret væk og være i en verden hvor alt er anderledes end hverdagen og bare give sig hen til fetish. For øvrigt, hvem elsker ikke en sød lille hundehvalp ?

Fendy åbnede en skuffe og fandt en hale frem. “Det her var min første puppy hale”, forklarede Fendy. “Se den har en buttplug i bunden så den kan sættes fast bagpå mig, også bliver jeg stimuleret imens at vi leger, hvis ikke det er lige til at blive liderlig af så ved jeg ikke hvad det er”.

Fendy fandt lidt mere udstyr frem. Et harness, en hundesnor og et halsbånd med hundetegn i. Alt sammen ting der er med til at virkeliggøre fantasien og i bund og grund, forklarede Fendy er Puppy Play udtryk for essensen af alt fetish – levendegørelsen af den ultimative fantasi.

Jo den tur til Flensburg havde været fantastisk, tænkte Jesper. Fendy var blevet en ven for livet og de havde holdt kontakt med hinanden siden. Egentligt savnede Jesper, Fendy en smule. Måske jeg skulle ringe til ham, tænkte han.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *