Jespers Jul #13: Klubben

sexklub

Jespers Jul #13: Klubben

Jesper havde altid været draget imod BDSM og fetish miljøet. Sammen med Henning havde han eksperimenteret lidt med det, men aldrig sådan udlevet det i større stil. 

Nu ville Jesper gerne prøve det af sådan rigtigt om sammen med nogle nye mennesker, så 3-4 måneder efter at han var rejst fra Henning var han taget til Flensburg for at gå i BDSM klub. 

Jesper havde pakket en lille taske med det tøj han skulle have på og taget toget ned til Flensburg. Han ankom sidst på eftermiddagen og der var tid til at gå en tur ved fjorden og Flensburg havn også op igennem den gamle tyske handelsby. 

Det var Jesper’s første besøg i den tyske by og han var ret betaget over hvor smuk den var med sine gamle og traditionelle bygninger. Det var næsten som at gå en tur igennem historien.

Efter at have fået lidt, at spise og hvilet sig på hotellet satte Jesper kursen imod den BDSM klub han havde udset sig. Normalt tjente den ikke som homo klub, men var egentligt en blandet BDSM klub – men så på enkelte dage havde de tema aftener kun for mænd. 

Jesper var hoppet i et par meget stramme læderbukser, der havde været ved at tage livet af ham da han skulle i dem. En læder tank top og metalkæder om håndledene. Naturligvis havde han også fundet et halsbånd i metal – uden lås naturligvis – han skulle jo ikke se ud som om, at han var urørlig. 

Klubben lå i en baggård, og Jesper drejede ind af den mørke gyde, som han faktisk syntes var lidt spooky, indtil han kom ned for enden, hvor der var en  meget sort dør, med tremmer for et lille vindue. Jesper trykkede forsigtigt på ring klokken……

Døren blev åbnet af et kæmpe brød i læderbukser og en singlet og med en kæmpe moustache. “Can I come in?” stammede Jesper på engelsk. Dørmanden lukkede ham ind. 

I receptionen blev han modtaget af Fendy, der tog imod entre betalingen og viste Jesper rundt i lokalerne. Det var lidt overvældene. Darkroom, flere playrooms, og BDSM relateret udsmykning over alt. Som den skærende kontrast til det hele var der også et stort dansegulv og en bar midt i det hele som havde det været et hvilket som helst diskotek. 

Jesper bestilte en drink og bevægede sig lidt rundt i lokalet imens, at han så på de andre fremmødte. Han begyndte at gå ned igennem den ene gang, der hvor der var playrooms. Nogle af dem var lukkede af og private, nogle af dem var åbne så dem der gik forbi kunne se hvad der foregik. 

Jesper stod helt stille da han kom forbi et åbent playroom, hvor to modne mænd var godt igang med at lege. Den ene hang oppe på et Sct. Andrews kors og den anden stod med to piske. I den ene hånd en arabisk bullwhip og i den anden en massiv flogger. 

Håndledene kørte hele tiden på fyren og hele tiden var den ene af dem i kontakt med ham der hang på korset. Jesper syntes at det var fascinerende og han kunne faktisk mærke at han begyndte at få jern på. 

Men det hele var ligesom stadigt ret overvældene og Jesper besluttede at han ville gå en tur ned i det der darkroom. Det var ligesom nok lidt nemmere. 

Det var ihvertfald ikke mindre overvældene. Muligvis nemmere men på ingen måde mindre overvældene. Ikke en brik kunne Jesper se, og pludseligt lagde et par stærke hænder sig på hans baller. Jesper stod helt stille og kunne nu også mærke en meget stiv pik imellem hans baller. Han vendte sig om, rakte frem imod den fremmede og følte på hans krop. Han var ihvertfald stærk og muskuløs. Jesper fik nu fat på hans pik – den var massiv kunne Jesper mærke. Nok ca. 22 cm mente Jesper og den fyldte ihvertfald hele hans håndflade ud. 

Jesper gik ned på knæ, tog den store pik i munden og lod hans læber forkæle den, imens at spillede hans egen pik af. Der gik ikke lang tid for Goliath kom i en kæmpe sperm ladning i munden på Jesper og ti sekunder efter at hans mund var blevet fyldt med sperm skød Jesper selv en ladning udover gulvet. Jesper slugte rakte ud efter manden for at komme op, men han var allerede væk. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *