Jespers Jul #12: Afklapsning

jespers jul

Jespers Jul #12: Afklapsning

“Nå”, tænkte Jesper, “Minder er rare at have, men man kan ikke leve på dem”. Det ringede på døren, Jesper lukkede op og der stod Adam. Jesper blev faktisk lidt overrasket over, hvor glad han var for at se Adam og de to drenge fandt hurtigt sammen i et varmt kram.

“Jeg har stillet lidt mad til os inde på bordet”, sagde Jesper og trak afsted med Adam. Adam var tydeligt benovet over, hvor meget Jesper havde gjort ud af det. Det så virkeligt lækkert ud.

Drengene satte sig ned og nød den kolde frokost sammen med et godt glas rødvin, en af de godt krydrede spanske Rioja vine, som Jesper elskede. Snakken gik som den altid gjorde om løst og fast, og hvad der nu rørte sig omkring dem. På en måde virkede det måske som om, at de begge prøvede at undgå elefanten der stod og åndede dem i nakken.

Adam lagde ud. “Søde Jesper, jeg ved faktisk ikke hvad der skete den anden dag. Jeg ved, at det var fantastisk, men jeg ved også er du er min bedste ven og det skal ikke ændre sig”. Jesper rømmede sig. Jesper vidste egentligt heller ikke hvad det betød – men han vidste at han ikke ville miste Adam i hans liv.

Adam fortsatte, “Hvis det er okay med dig vil jeg gerne fortsætte med at være venner, men jeg vil ikke risikere vores venskab, så kan vi ikke bare være venner også tage den derfra ? Hvis det er meningen at vi skal mere så sker det nok helt af sig selv”.

Jesper syntes det var et godt sted, at lande. Det føltes egentligt lidt som en afklapsning – for dybt nede i sjælen ville Jesper jo egentligt gerne noget mere med Adam. Men han var helt enig i at det ikke skal gå ud over deres venskab. Så langsomt fremad – se hvor det fører os hen.

De to venner snakkede en times tid endnu, også måtte Adam gå for at komme på arbejde. De krammede farvel og Jesper lukkede døren imens han lyttede til Adams trin ned af trappen.

Nå men han kunne jo altid tage trøste en snak med Leo, tænkte han og fandt dating appen frem. Men….hallo…..Leo’s profil var væk. Undskyld men havde han ikke lige spurgt om Jesper kunne forestille sig et forhold med ham ? Hvad helvede havde den lille latino nu gang i ?

Jesper følte sig dobbelt afklapset, gik hen til barskabet tog en flaske Cuba Caramel og hentede halvanden liter cola i køleskabet…..også sank han sammen på sofaen…..

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *