Jespers Jul #11: Toget

sex i tog julekalender

Jespers Jul #11: Toget

Men lækkert var det da. De blev ikke engang opdaget. Det var forresten ikke få langt tid efter den episode med toget……..

Jesper smilte imens, at han huskede på den der oplevelse med toget. Det havde været en rigtig hård uge. En af de der uger, hvor ingenting havde fungeret. Arbejde var noget lort, han var flyttet fra Henning for ikke så lang tid siden, og alt virkede bare svært.

Da det så blev fredag havde Jesper fået nok. Nu skulle han til hovedstaden og feste. Han ville bare glemme alt omkring ham og feste til langt ud på natten.

Turen i toget derover var dog lettere anstrengende. Ikke alene var han træt i forvejen, alt fyldte i hovedet på ham og omkring ham sad en mor med tre børn, der bestemt ikke havde lært at være stille. “De fucking møgunger” husker han at han tænkte flere gange når de råbte og skreg, eller skubbede og sparkede og den uduelige mor der var med dem ikke engang sagde noget til dem.

Hele vejen til Roskilde. ENDELIGT stod de af, og Jesper faldt i en dyb søvn. Så dyb at han ikke ænsede at toget nu rullede ind på Københavns Hovedbanegård. Ørestad Station missede han også, Tårnby ligeså, og da det blev Kastrup Lufthavn og alle de resterende passagerer stod af, sov han dybt videre. Der var vidst heller ikke nogen der havde forsøgt at vække ham.

Jesper vågnede faktisk først da han mærkede hans pik være stiv og noget fugtigt der lukkede sammen omkring den. Han kiggede ned imellem benene og så en skaldet fyr ca midt i 30erne i togfører uniform med munden fast omkring Jesper’s pik.

Det gibbede lidt i Jesper og han skulle lige til, at hidse sig op, men så gik det op for ham, at det var rigtigt dejligt og han begyndte at stønne vildt imens at togførerens mund begærligt kørte op og ned af Jespers pikskaft.

Jesper elskede det og med et kom han i et hysterisk brøl. En kæmpe ladning sperm kom, der ud af hans pik der fyldte togføreren mere end han kunne nå, at sluge det så da han slap pikken flød det ud af begge mundvige med sperm.

Han tørrede det af med hånden og slikkede det rent, kiggede så på Jesper og sagde “Undskyld ven, men jeg bemærkede din bule og kunne simpelthen ikke styre mig”. Jesper sagde ” Det er okay, du var fantastisk så du er tilgivet”.

Togføreren som Jesper aldrig fik navnet på viste Jesper vej fra garage anlægget bag lufthavnen, som toget holdt i, så han kunne gå op til lufthavnen og finde et tog ind til København.

Jesper smilte hele vejen derop………..

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *