Jespers Jul #10: Hvad nu ?

julekalender homo erotisk

Jespers Jul #10: Hvad nu ?

Jesper rullede rundt på den anden side og kiggede lige ind i latinoens smukke brune øjne imens at han stadigt havde Adam i røret. Han rømmede sig lidt og efter et par sekunders fatning sagde han så til Adam “Du kommer du ikke forbi til frokost, så bestiller jeg en pizza også kan vi snakke”. Den var Adam med på og Jesper fik lagt telefonen fra sig igen.

Henvendt til Leo, sagde Jesper så “Hey du, det var lækkert men nu skal vi altså igang med dagen”. Leo var også blevet lidt stresset for hans far var nok vågnet og han havde slet ikke været hjemme i nat.

De to drenge skyndte sig, at sige farvel til hinanden og pludseligt faldt den ned over Jesper. Stilheden. ENDELIGT ALENE ! Jesper elskede sex, og han elskede at være sammen med andre mennesker – men en gang imellem, bare en gang imellem elskede han også at være alene med sine tanker, ideer og bare være ligeglad med alt omkring ham.

Nå men Adam skulle jo komme kl. 12 så det skal ikke være den vilde morgenmad, tænkte Jesper da han havde lukket Leo ud. Han slentrede ud til køleskabet, smurte to ostemadder og lavede en kom kaffe. Så smed han sig i sofaen.

“Beeeeeep” sagde dating appen. Det var Leo der havde skrevet “Hej skat, du var dejlig som altid. Jeg håber vi ses igen snart”. Den var Jesper med på og de to skrev sådan lidt frem og tilbage, og pludseligt skrev Leo “Kunne du forestille dig at være i et forhold med sådan en som mig ?”.

Jesper skulle lige sunde sig, for det kunne han faktisk godt. Han savnede faktisk en at dele tilværelsen med og Leo var jo sød, lækker og dejlig på en gang så selvfølgeligt kunne han tænke sig noget mere fast med ham. Men der var jo så også lige Adam. Hvad var det egentligt som de to havde sammen ? Var de ved at blive kærester, eller var de bare venner der havde knaldet sammen ? Nå det måtte de jo finde ud af idag.

Jesper vidste faktisk ikke hoved eller hale i noget som helst, så han valgte at svare Leo med “Ja det kunne jeg helt klart godt”. Så havde han hverken lukket den eller sagt at det var det de skulle være.

På en måde mindede hele den her situation ham om Max. Max var nok Jespers dimentrale modsætning. hvor Jesper kun havde haft det faste forhold til Henning, så havde Max altid været i forhold af den ene eller anden slags.

Max var en rigtig lille frækkert – og det var præcis det han var, en kort lille splejs der havde et enormt behov for, at blive passet på. En enkelt gang hvor Max havde været i en mellem periode uden kæreste ( der gik vidst 3 dage) havde Max og Jesper været sammen. Max havde givet Jesper et blowjob på toiletterne i Kastrup Lufthavn. Det var virkeligt skønt, Max havde en rigtig god suttemund – men ham og Jesper blev aldrig til mere end det. Jesper ville simpelthen ikke turde være sammen med Max. Det var Max’ behov for at være i forhold alt for stærkt til.

Men lækkert var det da. De blev ikke engang opdaget. Det var forresten ikke få langt tid efter den episode med toget……..

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *