Jespers Jul #1 : Henning

Jespers jul

Jespers Jul #1 : Henning

Jesper satte vinglasset fra sig og kiggede over på Cecilie, “hør nu her”, Sagde han “du aner jo ikke hvordan det er at være homo, du skal ikke forholde dig til at være alene hele julen”. Cecilie er Jesper’s bedste veninde og, hvor Cecilie var lidt træt af at skulle hjem til familien og holde jul uden hendes nye “endnu ikke officielle kæreste” , så var Jesper rigtigt træt af at han ikke havde nogen, at komme hjem til. 

Jesper var sprunget ud for 3 år siden. Det var lige der hvor han var begyndt på mekanikker uddannelsen. Hans forældre havde ikke taget det særligt pænt. Faktisk spurgte de ham dagen efter om ikke han snart var gammel nok til, at flytte hjemmefra. Det gjorde han så – 17 år gammel, gik han op på hans værelse i villaen i Vinderup med den besked i baghovedet, at hans forældre helst så at han fandt et andet sted at bo. 

En plan havde bygget sig op i hovedet på Jesper. Han oprettede en profil på boylove.dk og søgte efter en der havde et værelse til rådighed. Her mødte Jesper så Henning. Henning var dengang 53 år gammel og boede i en kæmpe villa inde i Herning. De skrev sammen et par dage og besluttede sig for, at mødes, så allerede dagen efter sad Jesper i toget ind til Herning.

Mange ting for igennem hovedet på Jesper den dag. Ikke mindst tanken om at han skulle mødes med en fyr, der var meget ældre og mere erfaren end han selv var. Men væk hjemmefra det skulle han. 

Henning stod og ventede på stationen som aftalt. Mødet startede lidt akavet. Henning ville tydeligvis gerne give hans nye ven et kram, men det var Jesper alt for genert til, så det blev mest af alt et hej sådan lidt på afstand. 

De gik ned til bilen. Henning kørte i en BMW 320, sort var den. Da de sad i bilen og kørte ud fra stationen fortalte Henning, hvor glad han var for at få en at dele det store hus med. Nu havde han jo været alene i et år, og hele første salen stod urørt fordi han ikke selv brugte alt det plads. Det var også lidt ensomt bare, at være sig selv hele tiden. 

Jesper lyttede mest. Han vidste simpelthen ikke hvad han skulle tænke eller sige. Henning var rigtig sød, og han var ihvertfald super lækker selvom han var temmeligt moden. Henning havde en stram hvid tshirt på og et par stramme lyseblå jeans og det var let, at se at han var ekstremt veltrænet. 

Jesper sad faktisk og fik lidt boner, at at se de tydelige muskler bevæge sig under Hennings tshirt, men for en ung fyr, der ikke har prøvet så meget var det noget af en oplevelse pludseligt, at sidde her, så han prøvede diskret at skjule hans begejstring. 

De kom ud til Hennings hus – og han havde ikke overdrevet – det var virkeligt stort. Som i STORT. Henning var den perfekte vært og Jesper fik hele den store rundvisning og de sluttede nede i Hennings hyggestue i stue etagen. 

“Sæt dig over i sofaen”, sagde Henning “Så kommer jeg over med noget væske”. Jesper kom til at tænke på sperm og blev helt rød i hovedet – men løsnede lidt op da Henning rakte ham en øl. 

Den sad de så og nød imens at de delte ud om dem selv, Henning fortalte i grove træk hvordan han var endt der hvor han er, og at han plejede at udleje første salen , for et symbolsk beløb, til unge fyrer der manglede et sted at bo, imod at de gav ham lidt selvskab i hverdagen og holdt ham glad og tilfreds. 

“Så hvad helt præcist betyder det?”, spurgte Jesper så. Henning fortalte at han plejede at få 500 kr. om måneden, tilgengæld vil han have sex mindst tre gange om ugen og han forventede at de spiste sammen til aften, og ind imellem så en film sammen eller gik i haven og hyggede med mellemrum. 

Jesper kunne mærke den der boner komme til live igen, men pulsen steg også voldsomt. “Det lyder rigtigt perfekt”, sagde Jesper meget nervøst. Henning kiggede på Jesper’s shorts der var begyndt at bule voldsomt ud, åbnede sit bælte, knappede bukserne op og trak en, syntes Jesper, voldsomt stor pik ud af bukserne. Henning smilede til Jesper og sagde “Hvad med om du skriver under på lejekontrakten og kommer herover med din lille mund så jeg kan få mit depositum?”

Rent teknisk var det jo et spørgsmål, men Jesper oplevede det ikke som et spørgsmål, men mere som en ordre. Han gjorde som han fik besked på og kravlede ned imellem Hennings ben og tog den enorme pik i hans mund. 

Først lod han tungespidsen glide rundt om Hennings pikhoved, legede lidt med urinrørsåbningen og han kunne høre at det pirrede Henning voldsomt så han blev ved lidt endnu. Jesper bevægede sig ned over glans og lod tungen køre rundt i kanten før han lod hele Hennings pikhoved glide ind i hans mund. 

Jesper havde kun suttet pik en gang tidligere, og den var ikke nær den her størrelse men hold kæft, hvor føltes det dejligt, selvom han skulle fokusere meget for at få plads til den. 

Jesper begyndte at slappe af og lod nu pik skaftet glide ned i halsen på ham og han kom ret hurtigt til, at tage den helt ned til roden. Det føltes som lang tid på grund af nervøsiteten, men der gik nok ikke meget længere end 5 min før Jesper mærkede at han kom i bukserne af at have den store kæp i munden. Den der følelse af at have den kørende frem og tilbage inde i munden måtte jo føre til at Jesper ikke kunne holde hans safter tilbage…og meget kort efter blev hans mund fyldt med Hennings sperm. Jesper vidste ikke rigtigt hvad han skulle gøre ved det , han forsøgte at sluge den men der var forbandet meget af det så noget røg ned og andet bare flød ud af mundvigen på ham.

“HEY ! Jorden kalder Jesper !!!” , Cecillie både så ud som om og lød som om, at hun var meget irriteret. Jesper blev helt rød i hovedet og sagde “Undskyld mine tanker kom på afveje”.

“Ja det må du nok sige, nu har jeg siddet og fortalt og fortalt, har du overhovedet hørt hvad jeg har sagt?”. 

Det havde Jesper ikke, han rejste sig, undskyldte og sagde at han var træt og måtte hjem at sove.

Cecillie kiggede bekymret på ham, men gav en farvel krammer og så hendes ven gå ud i den kolde sne…….

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *