Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
It takes a lot of money to look this cheap ! - adoniz.dk

It takes a lot of money to look this cheap !

dolly parton

It takes a lot of money to look this cheap !

Country sangerinden Dolly Parton er en af de offentlige personer der er mest notoriske for hendes skarpe bemærkninger, LGBT fortaler og fortaler for at man skal være den man er. En af de udtalelser, der virkeligt har vakt opsigt er den som du kan høre i interviewet fra 60 Minutes i videoen her ved siden af. “I make jokes about it, but it’s the truth that I kind of patterned my look after the town tramp. I didn’t know what she was, just this woman who was blond and piled her hair up, wore high heels and tight skirts, and, boy, she was the prettiest thing I’d ever seen. Momma used to say, “Aw, she’s just trash,” and I thought, That’s what I want to be when I grow up. Trash.”

Siden er Dolly Parton ikke alene blevet stenrig på grund af en eminent sangstemme, en vindene personlighed og ikke mindst en udpræget forretningssans. Men, hvad er det så vi kan lære af Dolly’s udtalelse ?

Der ligger en meet tydelig reference til, at den måde til, at den måde som andre mennesker opfatter os på ikke nødvendigvis er hele sandheden. Nogle gange er der meget andet bagved, og stil og skønhed er i høj grad et spørgsmål om øjnene der ser og den opfattelse der præger øjnene der ser.

Så lige så sikkert som man godt kan være eftertragtet af alverdens mænd selvom nogle mener at man er “trash”, og ligesom man godt kan være en eminent forretningsperson selvom man er smuk og lækker, så kan man også være smuk, lækker og dygtig til det man er selvom man er den type der klæder sig ekstravagant eller som den klassiske læder eller PVC fetish bøsse.

it takes a lot of money to look this cheap

Dolly har iøvrigt understreget hendes statement med et andet citat “It takes a lot of money to look this cheap” – og når man lægger de to statements sammen former der sig et klart budskab om, at du skal være den du er og det som du har det godt med. Men gør det ordentligt – gør det gennemført og vær autentisk – I det autentiske ligger et hav af skønhed, fordi at det netop er i selvrealiseringen at det smukke i mennesket kommer frem – og når mennesket får lov til – eller jeg vil nok nærmest sige giver sig selv lov til, at realisere sig selv så er mennesket smukt og uovervindeligt.

Så uanset om du er homoseksuel, biseksuel, aseksuel, fetish fyr, lædderfyr, latexfyr eller ekstravagant eksentrikker så giv dig selv lov, og vær bevidst om at selvom nogle givetvis vil synes at du er en taber så er du det smukkeste der findes på jorden fordi, at du har fundet og realiseret dig selv !

Ting, der inspirer os til selvrealiseringen:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *