Hvilket bliver årets gay fetish foto?

Morepixx skal finde årets gay fetish foto

Hvilket bliver årets gay fetish foto?

Fotokunst har alle dage spillet en stor rolle i fetish miljøet. Dels via kunst, dels via pornoen og dels via vores egen trang til, at vise vores fetishes frem.

Derfor er det vel heller ikke overraskende at nu, hvor vi nærmer os årets største europæiske fetish fest – Darklands så følger der også en international fetish foto konkurrence med.

Morepixx hedder konkurrencen. Navnet er inspireret af sætningen “Do you have more pics?” der lystigt florerer på diverse dating apps.

Konkkurencen er åben for alle over 18 år, der har et spændene gay fetish billede at byde ind med. Billederne skulle være indleveret 31. december. Fra 8. januar og frem til luk 13. februar kan besøgende på Morepixx website stemme på deres to favoritbilleder.

Derudover bliver billederne udstillet på Darklands i Antwerpen, hvor besøgende også har mulighed for at give deres stemme. 8. marts på Darklands kåres så vinderen.

Årets billeder er ekstremt spændene. Det er 4. gang at Morepixx afholdes og man kan godt fornemme på kvaliteten, den tid der er lagt i billederne og den underliggende historie, at konkurrencen er ved at blive voksen.

Herunder kan du se de sidste tre års vinder billeder og hvis du går ind på https://morepixx.com kan du både se dette års deltagere og stemme på dine favoritbilleder.

Men lige en advarsel – der er høj risiko for at du bliver inspireret til dit fetish liv !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *