Hvad er din fetish ?

Fetish…..alene ordet smager lidt frækt og lidt forbudt. Det er da også seksuelt – ihvertfald i den ene af to definitioner på fetish – Cambridge’s engelsk ordbog definerer fetish som “En seksuel interesse i ting eller kropsdele der ikke er kønsorganerne”.

Imidlertid er det ikke alle fetishes der er lige dirty eller beskidte. BDSM – altså Bondage, dominans, sadisme og masochisme – er nok den største af alle fetishes. BDSM er så stor at vi her på adoniz.dk har valgt at give den sin egen kategori helt udenfor fetish kategorien.

BDSM har nok altid været den ledene fetish i verden, eller ihvertfald den mest omtalte og måske også den mest frygtede. Det er med BDSM som med slanger, tanken om at miste kontrollen, blive udsat for smerte og være helt i et andet menneske’s vold skræmmer de fleste af os fra vid og sans – men samtidigt er det så pirrende at vi er nødt til at kigge.

Med filmatiseringen af 50 Shades of Grey har netop BDSM fået en revival, og det er ihvertfald blevet mere okay og knap så farligt at lege med. Men der er et hav af andre fetishes der er mere eller mindre udbredte og vi når nok ikke igennem dem alle sammen her.

Voksen Baby: er en fetish, der ligesom BDSM handler om underkastelse og, at fralægge sig ansvaret. Her iklæder voksne mennesker sig ble, sparkedragt og sut og skal passes og plejes som en lille baby.

Puppy Play: Er ligesom Voksen baby den blide form for dominans leg. Igen handler det om underkastelse og at lade en anden tage over. Den submissive er hvalpen og den dominerende part enten træner eller handler. Der er også set dominerende puppies – men det er sjældent. Puppy Play er en meget udstyrs dreven fetish med masker, hundesnor, skåle, poter m.m. Puppy Play er en fetish i stærk fremmarch og har en stærk subkultur.

Wet games: Urin er en gammel fetish og en udspringer af BDSM. Urin fetish’en leger lidt med de dyriske instinkter , ydmygelse og markering af territorie og ejerskab.

Fod fetish: Er som navnet antyder en stærk seksuel interesse i fødder. Et studie fra 2007 viser at den ses oftere hos mænd end hos kvinder.

Sneakers & Sokker: Behøver ikke at hænge sammen men ofte gør de det – da de spiller lidt på de samme tangenter. Her er det, det vi har på fødderne der tænder os og at blive rørt af, trådt på eller slikke ens partners fodtøj.

Yiff: Den seksualiserede del af furry kulturen. Har været en del omdiskuteret fordi den ikke er lige velkommen i alle dele af kulturen men vinder mere og mere fart også i porno miljøet, hvilket viser at der er et marked for det.

Elektrostimulans: Er en del af den hårdere BDSM kultur og en af de fetishes hvor du bør sætte dig godt ind i tingene på forhånd og tage dine forholdsregler. Helt basalt handler elektrostimulans om tortur af pik, nosser og brystvorter ved hjælp af strøm og elektriske impulser.

Herudover findes der et hav af fetishes som vi med tiden nok skal nå at behandle på adoniz.dk, Når du kender din egen(e) fetish(es) og du får lyst og mod til at kaste dig ud i dem så er der kun en ting at sige – go for it, og husk at aftale klare spilleregler med din partner på forhånd.  

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *