Et diskret knald i bilen……

sex i bilen

Et diskret knald i bilen……

Sex i bilen definerer nok det mest dyriske ved tilfredsstillelsen af sex som noget overhovedet kan. Det er ikke særligt romantisk – men kredser omkring forløsningen og den hurtige tilfredsstillelse. Alligevel elsker vi bilsex. Måske fordi, at vi elsker sex generelt, både for sex’ mulighed for at udtrykke kærlighed men også for sine dyriske, forløsende og tilfredsstillende egenskaber.

Hvis du som os, elsker et hurtigt knald i bilen så har du måske også bekymret dig om risikoen for at få beskidte bilsæder. Sex er fyldt med kropsvæsker, glidecreme og alt muligt andet der kan klistre til sæderne og være svære at få af igen.

Desuden når først vi kommer igang, hormonerne pumper og vi er fuldt optaget af det vi er igang med, så er opmærksomheden på hvor diverse væsker havner nok det sidste vi tænker på – og hvis vi alligevel tænker på det så er chancen stor for, at det kommer til at ødelægge impulsiviteten og oplevelsen.

Men nu har vi fundet løsningen på problemet. Løsningen på, hvordan du kan få dig et diskret lille knald i bilen uden at skulle spekulere på rengøringen bagefter. Løsningen er FETISH PAD som er nye i adoniz.dk ‘s sortiment.

FETISH PAD er engangs måtter der måler 60 X 90 cm. Du lægger dem simpelthen hen over sæderne også glemmer du alt om kropsvæsker. De suger mindst en liter væske, og når du er færdig krøller du dem sammen og kaster dem i skraldespanden. Rengøring DONE !

Som et ekstra gode er de designet til, at være frække, de er holdt i sort farve for at give et fetish look og derfor holde stemningen selvom der ligger væske sugende måtter på sæderne. På den måde kommer din sæde beskyttelse også til at understøtte den gode frække stemning.

God fornøjelse i bilen !

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.