Er jeg homoseksuel ?

veninderne hjælper børnetelefonen med spørgsmål om homoseksualitet

Er jeg homoseksuel ?

Vi kender det alle. De der teenage tanker der begynder at melde sig. Det begynder at rykke i underlivet når vi tænker på drenge, vi bliver måske også lidt små forelskede hen af vejen – også melder alle spørgsmålene sig. Er jeg homoseksuel, kan jeg måske bare være bi seksuel eller er det bare en fase som jeg skal igennem ?

Børnetelefonen har forsøgt at besvare netop sådan et spørgsmål for en dreng, der samtidigt er bekymret for hans fars reaktion, og giver samtidigt stafetten videre til nogle der måske kan være med til, at besvare spørgsmålet. Det er gamerne, bad boys og roller girls også naturligvis vores alle sammens Jumbo Jette og Athena Lady fra drag ensemblet Veninderne.

Hvis du kender en der går og tumler med de her spørgsmål, eller som du mistænker går og tumler med de her spørgsmål så del børnetelefonens video som du kan se herunder med ham eller hende. Emnet bliver behandlet virkeligt sobert, samtidigt med at det bliver serveret på en underholdene måde – og der er ikke nogen grund til at nogen skal tumle længere end højest nødvendigt med de her spørgsmål – så hvis det kan give bare et lille skub i den rigtige retning, så er det super fedt !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *