er du PRIDE klar ?

er du PRIDE klar ?

Vi skriver allerede maj måned i kalenderen og det betyder at sommeren rykker tættere på og dermed også årets Prides. Herhjemme afholdes PRIDE i Aarhus d. 1. juni så det er jo faktisk lige rundt om hjørnet, i Aalborg d. 13. juli og i København d. 13-18. august.

Hvorfor er PRIDE vigtig ? Well for det første fordi at vi rent politisk stadigt har en masse vi gerne skulle opnå i forhold til rettigheder for LGBT’ere men også fordi at vi stadigt i nogle miljøer og forsamlinger har et stykke vej endnu i forhold til accept og forståelse i hverdagen. Nogle vil så mene at PRIDE med sin store fest og farver måske gør det modsatte – holder fast i den stereotype opfattelse af homoseksuelle, men PRIDE er jo meget mere end det der sker på pladsen, det er også den igangsætter det kan være for samtaler, dialog og diskutioner på arbejdspladsen, i foreningen eller over hækken.

Et godt eksempel på at hverdagen måske ikke altid er så fuld af accept som vi gerne ville have den skulle være er sagen med fodboldspilleren Victor Fischer, der med alt tydelighed viser at homofobien trives i bedste velgående i dansk idræt. Men den bedste måde at komme fordomme og frygt til livs er ved, at tale om dem – og her kan PRIDE være en rigtig god og nemt købt igangsætter. Du kan iøvrigt læse mere om Fischer sagen her.

Men vi skal også huske, at PRIDE også er en intern ting. PRIDE er også en stor fest sammen med ligesindede – altså mennesker der er som os selv. En hel dag – eller for Københavns vedkommende – en uge hvor vi kan maje os ud og være sjove og give den gas sammen med mennesker, der ikke dømmer os for vores seksualitet. Så PRIDE handler i høj grad også om at stive vores egen selvtillid af og huske os selv på at der er meget vi skal være stolte af og, at vi faktisk er ret seje – sådan at når vi møder modstanden så kan vi tage imod den med rank ryg.

Hos adoniz.dk vil vi naturligvis gerne være med til at hjælpe dig med at blive helt PRIDE klar og vi har derfor taget et par spændene produkter hjem. Naturligvis starter vi med PRIDE flagene. Det er nok en af de vigtigste detaljer i dit PRIDE gear og vi kan tilbyde de fine flag i størrelse LARGE til 44,95.

Derudover har vi fundet en anden rigtig saftig ting, der samtidigt er starten på en kollektion som i virkeligt kan glæde jer til. Sk8erboys er en super fræk serie sports og fritids tøj med en kraftig sex appeal der henvender sig direkte til fetish markedet. Hen over sommeren vil du kunne opleve at vi kommer til at udvinde kraftigt og tager de fleste af Sk8erboys sortiment hjem til butikken. Vi lægger ud med PRIDE sokker og tilbyder dem til nok danmarks bedste pris 136,95. Men så har du også noget at være PROUD ABOUT !

De store PRIDE flag kan du finde her og Sk8erboys PRIDE sokker kan du finde her.

Vi vil iøvrigt rigtigt gerne høre fra dig, hvad du har af planer for dit outfit til årets PRIDE – del gerne dine planer i kommentar feltet herunder.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *