Ensom ? Mød Rex og drengene !

Ensom ? Mød Rex og drengene !

Kender du følelsen ? Du kommer dødtræt hjem fra arbejde og det eneste der går igennem hovedet på dig er “Hold kæft, hvor kunne jeg godt bruge et ordentligt knald !” – men kæresten er måske med hans veninde på shoppingtur til London eller ude at rejse med arbejdet. Eller måske er du på et punkt i dit liv, hvor der ikke er nogen kæreste. Hvad gør man så når man er træt, udkørt og fucking liderlig ?

Heldigvis er der hjælp, at hente. Hos adoniz.dk har vi nemlig lige taget imod 5 nye dildoer fra MisterB’s Hardtoys serie. Således er vi nu oppe på hele 6 af de her lækre Hardtoys dildoer.

Hardtoys er en serie af dildoer lavet i 100% vinyl – naturligvis uden ftalater.

Hardtoys dildoerne bløde, men samtidigt kraftige og hårde. Det vil sige at de har en meget virkelighedstro struktur og selvom de også findes i opvarmnings størrelser som f.eks. The Tingler der kun er 21 cm. lang så er de generelt store og tykke.

Med Hardtoys behøver du heller ikke spekulere på, hvilken type glidecreme du har stående på natbordet – da du kan bruge enhver glidecreme sammen med dem.

Alt i alt en lækker, naturtro, dildoserie, der er nem at anvende og som kan vokse sammen med dig.

Vi havde i forvejen The Cheater der er en frækkert på 23 cm i længden og 4,5 cm i breden. The Cheater ligger perfekt i hånden og er perfekt til de der forbudte fantasier.

Derudover har vi nu budt velkommen til Rex, The Tingler, The Brute, Kurt og The Ratchet.

Rex er den ubetinget største og bestemt ikke en elsker man propper op i sin jomfru røv. Med sine enorme 41 cm i længden og 7 cm. i breden er Rex forbeholdt den erfarne bund. Husk godt med glidecreme – f.eks. LOAD der er en lækker hybrid glidecreme der kombinerer det bedste fra den vandbasserede med det bedste fra silikone glidecremen.

De øvrige drenge ligger fra 21 cm og opad men ingen af dem kommer i nærheden af Rex. Du kan udforske det samlede sortiment her.

Husk, at kunsten ved at vælge en god dildo, der passer til dig, ligger i at finde en der passer dig størrelsesmæssigt. Den skal ikke være for stor og heller ikke for lille – der skulle gerne være til lang tids nydelse. Find ud af hvad du er vandt til og læg så en cm til – bare for at gøre det lidt ekstra interessant.

Den anden ting du skal se på når du vælger din dildo er, hvilken type fyr tænder dig og hvad siger udseendet på dildoen dig om den måde han er på, og du må gerne lade fantasien løbe lidt af med dig, så får du meget mere ud af din dildo. Husk kun du ved hvad du tænker på når du ligger med den.

The cheater er f.eks. skabt til at være perfekt til den der fantasi om at være din kæreste utro – uden at du på nogen måde skal udleve den med andre end dig, din højre hånd og din frække dildo. Kurt derimod ser vi som håndværkeren der fanger dit øje under arbejdet og tager dig hen over spisebordet nu, hvor i alligevel er alene sammen – men ingen fantasi tilhører nogen udover dig selv.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *