Emojis giver mere sex !

personer der bruger emojis får mere sex

Emojis giver mere sex !

Bruger du emojis når du chatter på dating apps som f.eks. Grindr eller boyfriend ? Hvis ikke du gør så er det nok på tide, at begynde. Det kan nok synes voldsomt at en lille gul mand skulle afgøre din success på sex markedet. Men ikke desto mindre ser det nu ud til, at emojis kan afgøre, hvad der sker på dine lagner.

Ved en gennemgang af to studier har forskere fundet ud af, at personer der bruger emojis – altså de små humørikoner man kan bruge til, at udtrykke humør og sindsstemning, har afgørende betydning for, hvor meget sex du får når du chatter på dating apps.

Adspurgt hvorfor de der bruger emojis så også gør det er de typiske svar at “de gør min skriftlige kommunikation mere personlig” , “de udtrykker mit humør” og “det går hurtigere end at forklare hvordan jeg har det”.

emojis kan have afgørende betydning for hvor meget sex du får på Grindr.

Man kan have alle mulige holdninger til at emoji eller not to emoji – men videnskaben har talt sit tydelige sprog. Chancen for et fysisk møde er størst når du anvender dig af emojis. Faktisk er der også flere af dem der bruger emojis der får møde nr. 2, så hvis det i virkeligheden ikke er sex men et forhold du ønsker dig, bør du også gå i gang med at øve dig i at bruge emojis.

Næste gang du åbner Grindr, så prøv at lege med de små emojis og se om prinsen, eller ham den lækre du skal have med hjem under dynen reagerer anderledes på dig. Der er ihvertfald nu videnskabeligt belæg for, at formode at det gør han.

Forbehold

Studiet understreger dog, at man ikke har haft mulighed for at tage højde for årsag og sammenhæng.

For god ordens skyld, skal du lige være opmærksom på at en aubergine og en fersken ikke er en aubergine og en fersken på grinder – men derimod en pik og en perfekt formet bubble butt.

Hvordan har du det egentligt med emojis? Vi vil rigtigt gerne høre om du bruger emojis eller ej, og gerne hvorfor ! Hvis du bruger emojis må du gerne vise os hvad din favorit emoji er og hvad din oplevelse med emojis på dating apps er ! Skriv din kommentar i feltet herunder !

Link til studiet her: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0221297#abstract0

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *