DU TROR DET ER LØGN: Din dildo kan redde din bil

DU TROR DET ER LØGN: Din dildo kan redde din bil

Du kender godt fornemmelsen, ikke ? Din bil har fået en nasty bule. Du fornemmer ligesom tusind krone sedlerne flyve ud af vinduet. Men vent – en snarrådig pige har fundet løsningen. Bulen kan da rettes ud med en dildo, den skal bare have sugekop i bunden – se bare her:

Den havde du nok ikke set komme, hva ? Vi måtte ihvertfald se videoen igennem et par gange for at være sikre på at vi så det vi mente at vi så. Men pigen herover er ikke alene – se så her :

Det ser jo nemt ud, og under alle omstændigheder er det ihvertfald lidt kinky at rette bulen i bilen ud med en ordentlig kleppert. Måske den her kunne være et godt bud ? Men før du kaster dig ud i projektet så må vi lige understrege at vi på ingen måde tager ansvar for resultatet eller evt. skader hvis du gør det !

Var det forresten et spirrende frø til dine fantasier hvis ham den lækre mekanikker nede på værkstedet, trak en dildo frem næste gang du skulle have rettet en bule ud ? Tænk hvad det kunne føre med sig. Nu hvor vi taler om buler….

Hvad med dig ? Har du nogensinde rettet en bule i din bil ud med en dildo ? Eller har du brugt en dildo til noget andet praktisk end sex ? Hvis ja så del gerne din oplevelse med os ved at skrive om den i kommentar feltet herunder ! Rigtig god weekend drenge….

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *