Det her må du ALDRIG sige før sex !

Det her må du ALDRIG sige før sex !

Hvis du er ny i BDSM verdenen kan det være uoverskueligt, at redegøre for, hvad du har lyst til. Hele miljøet virker måske overskueligt, mulighederne er uendelige og du ved ikke, eller er usikker på om du ved, hvad det hele indebærer. Det gør det fristende når en dominerende mand spørger dig, hvad du vil – at simpelthen bare sige “alt” – det er nemt og lægger alt ansvaret for at finde på, vælge til og fra over på din dominerende mand’s skuldre.

Nogle tænker helt sikkert “Han skal jo alligevel oplære mig” – Men du vores nye kinky ven, der gerne vil gøre fødderne våde i BDSM og kink – DET må du ALDRIG sige før sex med en dominerende mand ! ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG !

Vi har set nogle voldsomme eksempler på, at underdanige har fortrudt noget så bittert at de har sagt ALT, da det skulle aftales, hvad der skulle foregå. Tænk på, at når du siger ALT så giver du din dominerende partner plads til, at gøre hvad som helst ved dig, og der er ikke noget der hedder indenfor rimelighedens grænser.

Kink kan være farligt hvis ikke du på forhånd har aftalt spillereglerne.

Netop i BDSM og Kink er samtykke og snakken om, hvad der skal ske mere vigtig end i noget andet seksuelt forhold. Ikke mindst fordi at ved vanilla sex sker der ikke så meget andet end, at i knepper eller sutter også er den potte ligesom ude. Men i BDSM og kink – kan du blive spanket til blods, bundet så stramt at du har dybe mærker eller ligefrem sår på håndledene, blive overpisset, få afføring i munden, eller kneppet med en dildo der er på størrelse med nogle af dine forældres møbler.

Det her er ikke skrevet for, at skræmme dig fra kink – Kink er fantastisk lækkert og hvis det foregår rigtigt så kan kink være endnu mere smukt end et intimt vanilla forhold, det kræver væsentligt mere samtykke og kan derfor være både farligere og mere sikkert end selv vanilla sex.

At det bliver lige så sikkert som du har behov for, er først og fremmest dit ansvar som underdanig. Eller det er ihvertfald dig der skal lægge grundlaget for den sikkerhed. Det grundlag lægger du bedst ved, at sløjfe “ALT” fra dit ordforråd og istedet begynder, at definere hvad du vil prøve af og hvad du er klar til at prøve af.

Sæt dig ned og tænk det godt igennem. Definer dine hårde og bløde grænser. Dine hårde grænser er ting du absolut ikke vil udsættes for. Dine bløde grænser er de ting som du ikke er klar til lige nu, men som du over tid gerne vil prøve kræfter med. Erfaring og partner valg kan være med til, at skubbe til de her ting. Tillid er jo et væsentligt parameter for den gode oplevelse med kink. Så en partner du har stor tillid til kan være rigtig, at udforske bløde grænser med, hvor en anden som du måske ikke har den samme tillid til ikke på nogen måde er rigtig til det.

aftal på forhånd hvordan du skal underlægge dig din dominerende partner.

Når du har gjort det her forarbejde på forhånd, ender du ikke i en situation, hvor du sidder på en dating side eller app og er klar til din første omgang kink sex og virkeligt ikke aner, hvad du skal sige når din dominerende partner spørger ind til dine grænser – og hjælper dig også til ikke at ende med, at sige “ALT” for det må du ALDRIG; ALDRIG, ALDRIG sige. Det svirper tilbage til din egen røv.

De her ting kan også være gode, at tænke igennem jævnligt i din udvikling med kink – også selvom du har været i miljøet de sidste 25 år. Grænser skubber sig, nogle gange finder man ud af, at noget som man troede var fedt måske ikke er det, og nogle ting som man før følte bestemt ikke var interessant kan blive det hen af vejen, hvor man finder ud af at det måske alligevel er pirrende (fordi at man befinder sig på et andet sted i livet) og måske ikke så farligt som man troede. Derfor bør erfarne kinksters også fra tid til anden tænke sine hårde og bløde grænser igennem – og tale højt om dem.

Husk også, at du bør aftale et safeword med din partner. Et safeword er et ord, der sikrer at du ikke bliver misforstået hvis du får for meget. “nej” betyder ikke nødvendigvis nej i kink, “nej” kan faktisk være det der får hele legen til, at hænge sammen og styrker orgasmen – derfor bør du aftale et safeword som er et ord der stopper alt her og nu !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *