Derfor kan du betale med Bitcoin på adoniz.dk

Derfor kan du betale med Bitcoin på adoniz.dk

På adoniz.dk har vi valgt at tilbyde en række betalingsmidler. Dels kan du, hvis du har en PayPal konto logge ind på PayPal og betale med de penge du har stående hos dem. Hvis du IKKE har PayPal kan du med PayPal som formidler betale med VISA, Mastercard, Maestro & Amercian Express uden at logge ind. Præcis som når du betaler med kort et hvilket som helst andet sted.

Men der er også en helt anden mulighed. Vores samarbejdspartner Bitpay gør det nemlig muligt for os at sige ja tak til betalinger med Bitcoin og Bitcoin Cash. Men er Bitcoin noget virkeligt ? Hvorfor har adoniz.dk valgt at tage imod Bitcoin ?

frihed og privatliv

Det har vi fordi, at vi gerne vil være fleksible og fordi at vi tror på frihed. Frihed til selv at styre dit sexliv, ligesåvel som dine penge. Nogle kunder ønsker muligvis ikke at et køb hos en sexshop fremgår på deres kontoudtog i banken, nogle har måske penge stående i Bitcoins og vil gerne handle med dem når kursen er god. Andre igen ønsker måske at bruge Bitcoin af politiske årsager – og uanset hvad din grund er så støtter vi retten til at du skal kunne tage dit valg og have muligheden for ikke at involvere banken i transaktionen.

Et af de spørgsmål der igen og igen dukker op i forhold til Bitcoin er : “Men er det ikke bare noget kriminelle bruger?” og nej det er det ikke. Bitcoin virker lidt ligesom digitale kontanter og som med kontanter kan de bruges til mange forskellige formål – hvis man vil bruge kontanter til hvisvaskning, eller købe ulovlige ting så kan man det – og det kan man naturligvis også med Bitcoin. Hvad de færeste ved er dog, at kontanter kan være sværere at spore end Bitcoin. Grunden er, at Bitcoin altid vil efterlade et digitalt spor der kan undersøges med en kendelse. Så de gode gammeldags kontanter er faktisk mere problematiske end Bitcoin.

Tilgengæld får du den fordel, at du ikke skal indblande din bank – så hvis du er træt af at dit kontoudtog indeholder transaktioner til sexshops og porno – så er Bitcoin en udemærket metode til at holde tingene adskilt fra banken. Den mulighed vil vi gerne give dig.

Hvad er bitcoin ?

Hvis du gerne vil vidde mere om Bitcoin så se videoen herunder:

Vi skal med denne artikel ikke prøve at sælge Bitcoin muligheden til dig – blot informere om at den er her – og hvorfor den er her.

To betalings midler som vi har fravalgt er det rene Dankort og Mobilepay. Vi arbejder på at begge dele skal blive en del af de betalingsmidler vi tilbyder. Imidlertid vil vi gerne holde danmarks mest konkurrence dygtige priser til homo & biseksuelle mænd. Derfor er de to meget dyre betalingsmidler endnu ikke en del af vores options.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *