Derfor åbner vi nu !

Derfor åbner vi nu !

Allerførst – et stort hjerteligt velkommen på adoniz.dk og samtidigt et stort tak for de mange responser vi har fået på både Facebook, instagram og Twitter , hvor vores lidt frækkere søster side holder til. Vi er rigtigt glade for at vi endeligt er gået i luften med det her projekt som vi har arbejdet på i faktisk et halvt år nu. Det har ikke været helt uden udfordringer at komme hertil – men det har været en virkeligt spændene rejse, og vi er overbevist om, at vi er alt andet end i mål.

Som de friske nok har opdaget så er siden adoniz.dk langt fra færdig , udvalget i webshoppen er også alt andet end komplet og der er mange ting vi lige skal have tweeket og rettet til. Men vi vælger at åbne nu hvor vi er der hvor vi faktisk har en del at tilbyde, men bestemt ikke er færdige – af to årsager:

1). Vi føler, at der trænger til at ske noget nyt i forhold til LGBT miljøet og mere præcist gruppen af homo og biseksuelle mænd. Webshoppen er kun første skridt på vores plan og når vi er klar til det vil vi rigtigt gerne ud i landet og møde jer alle sammen – skabe en fest, sammenhold og styrke fællesskabet sammen med jer !

2). Vi vil rigtigt gerne have vores publikum med på rejsen – og bygge projektet op sammen med jer ! Vi har helt klart en forventning om at vi inden året er slut skal kunne tilbyde et meget bredt sortiment af især fetish relaterede ting – men måske har i også nogle forventninger, nogle ting som i savner, ting som i måske føler at det er svært at finde i danske webshops og som i er trætte af at altid skulle købe i udlandet ? Skriv det til os enten på mail – eller i en kommentar til denne og andre blog indlæg så vi kan samle op på det og skabe det fedeste udvalg til homo og biseksuelle mænd i Danmark.

Måske har du også opdaget, at vi har valgt at integrere Facebook Messenger som vores chat løsning. En af de mest vigtige årsager til, at vi har taget netop det valg er fordi at vi på den måde føler at vi bedst kan understøtte vores kunder. Brug den hvis du har kritik (positiv som negativ), ønsker eller bare ting du godt kunne tænke dig….

Vi glæder os til at tage dig med på rejsen ! Velkommen til adoniz.dk

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *