Cellmate – det ultimative chastity bur !

cellmate kyskhedsbur

Cellmate – det ultimative chastity bur !

Male Chasity er en stærkt stigende trend i både det internationale og danske fetish miljø – og hvis du er til Chastity play så er der god grund til at spære øjnene op nu. Adoniz.dk har fået det nyeste nye indenfor Chastity på hylderne – nemlig Cellmate.

Cellmate redefinere hele chastity oplevelsen ved, ikke at have en ekstern lås, men derimod en app kontrolleret indbygget lås.

Hvad betyder det for dig, der er til Chastity play ? Ja det betyder ihvertfald, at det bliver sjovere at lege alene – men også at du nemmere kan lege med din partner når han ikke er hjemme.

Lad os starte med alene leg. Alle almindelige burer skal låses med en ekstern lås. Nuvel, det vil så også sige, at hvis du skal låse din egen pik inde, uden at have en nøgleholder til, at styre det for dig så kræver det enten enorme mængder selvkontrol eller, at du risikere at give efter før tid og dermed ødelægge oplevelsen. Løsningen har så indtil videre været at du kan låse nøglen inde i en timer kontrolleret nøgleboks. Disse er dog på ingen måde billige at anskaffe sig og det er på sin vis også omstændigt.

Det andet scenarie er, at din Master låser din pik inde i et bur. Men nu skal han på forretningsrejse eller bare på arbejde. Han er derfor ikke i nærheden af dig, og kan ikke låse buret op hvis det bliver nødvendigt, og i kan heller ikke lege på distance, med det slut resultat at han låser dig op, fordi at du har været en god dreng. Nøglen ligger jo i hans lomme.

Alle de problemer løser Cellmate. Cellmate kommer i to størrelser. Et bur med en totallængde på 100 og 120 mm. (selve den indføringsbare del af buret er hhv. 70 eller 95 mm.) langt, 37 mm. bredt og begge varianter kommer med to pikringe på hhv. 47 og 51 mm. i diameter. Du downloader appen til din telefon. Hvorefter du registrere dit bur til appen og du kan nu låse og låse op. HUSK: Hvis du bruger timerfunktionen så kan du ikke låse den op før end timeren udløber – så leg lidt rundt med den før du sætter timer funktionen til, så du er sikker på at den passer dig og sidder som den skal.

Fra den samme app, kan du nu også overføre kontrollen med låsen til den app din nøgleholder har på hans app. og han har nu kontrollen med dit pikbur. Hvorvidt du kommer ud af det igen er jo så op til om din nøgleholder mener at du har været en god dreng.

Forestil dig, at Master ringer hjem og gejler dig op med fræk snak. Alt efter hvordan du reagerer på det kan han så have kriterier der gør om han vil låse dig ud eller ej – eller bare i hverdagen kan låse dig ud uden nødvendigvis at skulle fortælle dig det først.

Men det skaber også tryghed fordi, at du ved at hvis der opstår en situation, hvor du har brug for at blive låst ud her og nu så kan Master låse dig ud, også selvom i ikke er sammen.

Køb Cellmate hos adoniz.dk – Vi har Danmarks skarpeste pris på dette vidunder !

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *