Black Friday – Følg med på Instagram !

black friday på instagram

Black Friday – Følg med på Instagram !

Vi nærmer os årets største udsalgsdag og det er ikke nogen hemmelighed, at vi også kommer til at fejre Black Friday på adoniz.dk.

Vi kommer til, at præsentere nogle rigtigt gode tilbud dels på vores Sk8erboy sortiment og dels på nogle af vores butt plugs og vibratorer. Så hvis nogen af delene falder i din interesse så hold øje med os på fredag.

Derudover også et par hemmelige varer.

Instagram bliver afgørende for vores Black Friday kampagne. I løbet af fredagen kommer vi til at præsentere alle vores Black Friday tilbud på Instagram og det er også her, at vi for første gang løfter sløret for præcis hvad vi sætter på tilbud og til hvor meget.

Black Friday på adoniz.dk

MEN……

Den helt store gevinst ligger i en rabatkode på kr. 500,- der er gemt i et af de Instagram opslag som vi har forberedt til på fredag. Rabatkoden er som nævnt på 500 kr. og er gyldig i 24 timer og kan benyttes af en person, en gang.

Derfor er det vigtigt, hvis du skal have fingre i de 500 gratis kr. at shoppe for hos adoniz.dk at du har et øje på vores Instagram konto hele dagen, så der ikke er en anden der løber med rabatten.

Er du klar til Black Friday ? For det er vi ! Vores Instagram konto finder du ved at klikke på dette link.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *