Apple Pay er tilbage !

apple pay er tilbage som betalingsmetode hos adoniz.dk

Apple Pay er tilbage !

Da vi i sommers sagde farvel til Apple Pay som betalingsmulighed var det fordi, at vores daværende samarbejdspartner omkring online betalinger ikke havde mulighed for, at tilbyde Apple Pay på en sådan måde at det levede op til gældende dansk lovgivning. Derudover gav den daværende løsning for betaling med Apple Pay også nogle udfordringer i forhold til, at vælge pakkeshop og var derfor kun muligt ved levering på hjem adressen.

At vi ikke kunne implementere Apple Pay på en måde, der tilgodeser gældende dansk lovgivning kunne vi på ingen måde leve med – udfordringerne med pakkeshop og Apple Pay var bare et irritationsmoment. Men alt i alt gjorde det at vi blev nødt til, at meddele at vi for en periode måtte sige, at Apple Pay ikke var en betalingsløsning som vi kunne tilbyde.

Imidlertid var vi også meget klare i spyttet – Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde at handle hos adoniz.dk og det indebærer også at vi kan tilbyde så mange forskellige betalingsmuligheder som overhovedet muligt – og derfor var det aldrig meningen, at Apple Pay skulle forsvinde længere end indtil vi kunne få det til at fungere – dels i overensstemmelse med dansk lov og dels sådan at det også kunne implementeres med pakkeshops.

Derfor er vi også virkelig glade for, at meddele at der er vi idag. Apple Pay er tilbage i folden – alt hvad du skal gøre for, at betale med Apple Pay er at vælge betaling med betalingskort. I betalingsvinduet får du herefter mulighed for enten at indtaste dit kort nummer eller trykke på Apple Pay knappen. Hvis du gør det sidste og Apple Pay er aktiveret på din computer eller telefon vil du hefter nemt kunne betale med denne funktion.

Dermed er vi også med helt fremme når det gælder betalinger, da vi udover de mest gængse betalingskort nu kan tilbyde Apple Pay, Mobile Pay, Paypal, Bitcoin & Bitcoin Cash og naturligvis Viabill løsningen hvis du har behov for at få dine køb finansieret.

Vi ser et stort udvalg af betalingsmuligheder som en afgørende del af vores kundeservice og derfor også noget vi kontinuerligt arbejder videre på at udbygge.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *