Andrew Christian – nu hos adoniz.dk

Andrew Christian nyt undertøj brand hos adoniz.dk

Andrew Christian – nu hos adoniz.dk

Imellem februar nyhederne kunne vi med stolthed fortælle, at vi nu får Andrew Christians ikoniske undertøj med i vores udvalg. Nu er vi langt fra de eneste, der forhandler Andrew Christian i Danmark så på den måde er det måske ikke den store nyhed.

Men det er det så alligevel. Lige fra start har Andrew Christian været et ønske brand. Både fordi at det er super lækkert undertøj som vi gerne vil tilbyde vores kunder, men også fordi at Andrew Christian i årevis har været et meget ikonisk brand i homo miljøet. Derfor ser vi det også som en enorm blåstempling af vores butik, at Andrew Christian har valgt at samarbejde med os.

Men er adoniz.dk ikke en sexshop? Skulle i ikke fokusere på buttplugs og dildoer ? Et spørgsmål der er yderst relevant og som vi også får. Men vi ser det nu engang sådan, at sex, fetish og tøj hænger uløseligt sammen. Dels fordi, at nogle fetishes lægger sig op af bestemte beklædninger og materialer – men også fordi, at den selvtillid der ligger i god sex også hænger sammen med at man føler sig lækker og føler at man har noget på der fremhæver eller måske endda forbedrer kroppens bedste features.

Derfor kan man i vores bedste overbevisning heller ikke blive en komplet sexshop uden også, at have et selektivt udvalg i tøj og undertøj. Uden, at det dog betyder, at vi skal til at være en tøjbutik.

Når Andrew Christian er blevet så ikonisk som det er , så skyldes det uden tvivl evnen til at designe udfordrende, sexet og prangende, men samtidigt også holde fast i nogle af de klassiske designs. Det sammenholdt med en evne til at udvikle ny teknologi der fremhæver kroppen, der hvor den skal fremhæves har været med til, at netop Andrew Christian er et af homo miljøets mest elskede brands.

Når vi lancerer Andrew Christian er det netop med dele af deres helt nye februar kollektion. Så det du ser hos os er helt nyt. Vi er startet ud med et lille udvalg fra den nye februar kollektion og hvis i tager godt imod det så lover vi at der kommer mere i løbet af året.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *