Adoniz guide til at overleve PRIDE

pride

Adoniz guide til at overleve PRIDE

Den kommende lørdag løber årets første danske PRIDE af stablen. Det er i Aarhus, at festen er lagt. Hvis det er din første PRIDE eller en af de øvrige PRIDE’s i Danmark er din jomfru PRIDE så får du her ti ting, der gør din PRIDE oplevelse langt bedre.

  1. Sørg for at have adgang til vand, en flaske vand eller to i tasken har reddet mangt og mange PRIDES fra at blive en horribel oplevelse. PRIDE betyder sommer og sommer betyder, at det er varmt. Hjælp dig selv igennem det ved at sørge for, at du har adgang til vand.
  2. Husk kontanter. Ikke alle boder tager nødvendigvis kort og mobilepay. Nuvel idag gør de fleste enten det ene eller det andet, men just to be safe – lad være med at forvente det.
  3. Du bliver helt sikkert grebet af stemningen. Når festen er igang og alle de andre flager for mangfoldigheden vil du også være med – så sørg for at have bevæbnet dig med et par PRIDE flag på forhånd.
  4. PRIDE betyder oftest også, at du gerne vil understrege din seksualitet og eventuelle kinks igennem din påklædning. Husk at PRIDE er en heldagsbegivenhed så tag noget fornuftigt på. Tøj der er behageligt at have på, ikke for varmt og ikke for koldt. I tøjsektionen på adoniz.dk har vi et mindre udvalg af tøj der er frækt men samtidigt behageligt at have på i flere timer. Hvis du alligevel vælger at have et outfit der er knap så fornuftigt så er det en god ide at have en lille taske med skiftetøj. Husk også, at tage højde for evt. regn.
  5. PRIDE betyder, at du er omringet af ligesindede. Homo & biseksuelle mænd flokkes omkring dig overalt, hvor du går – så chancen for, at der måske kommer noget seksuelt ud af det stiger pludseligt med flere hundrede procent – så det vil ligeledes være en rigtig god ide, at huske kondomer. Bare for en sikkerheds skyld.
  6. Powerbanks !! Du vil have billeder fra festivitasen – du vil også kunne finde dine venner når de kommer væk fra dig og din mobil telefon er generelt et uundværligt redskab til PRIDE – så sørg for der er strøm på ved at have en powerbank med dig !
  7. Fri dagen efter. PRIDE er en fest – og hvad end du kun er med til dag arrangementet eller du også er en del af efterfesten så kræver PRIDE lige så meget af dig som du får igen – så tro på os – du vil ikke høre vækkeuret ringe kl. 06:00 dagen efter.
  8. Vær spontan. PRIDE er ikke bare en aktivist kamp – PRIDE er en fest for livet – så vær lidt spontan og go with the flow. Vær nysgerrig på alt det du ikke kender og forstår.
  9. Vær åben. LGBTQ miljøet består af lige så mange mennesker, typer og seksuelle forgreninger som den du er en del af. Måske er du kinky, måske er du ikke og nogle identificerer sig måske væsentligt anderledes end du gør. Gå til PRIDE og dem der er anderledes end dig selv med et åbent sind. Det er lige så meget deres fest som det er din.
  10. Husk solcreme og måske en læbe promade. Der er tradition for godt vejr og stærk sol under PRIDE så vær sikker på at du ikke ligger i din seng næste morgen og har ekstremt ondt i røven fordi du har været skødesløs (men det gør naturligvis ikke noget hvis du kan mærke et lille klap i måsen næste morgen).

Hvad med dig ? Hvad er dine bedste PRIDE tips ? Skriv dem gerne i kommentar feltet herunder !

Yderligere PRIDE information kan du finde på Aarhus Pride, Aalborg Pride og Copenhagen Pride.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *