adoniz.dk på tur

med adoniz.dk på tur

adoniz.dk på tur

Vi har følt et behov for, at komme ud i de danske lokal foreninger for at fortælle lidt om hvem vi er, hvorfor vi har startet det her projekt adoniz.dk, få en snak med folk ude i LGBT foreningerne om hvad der rør sig derude, og samtidigt give mulighed for at man kan se, røre og mærke – og ikke mindst stille spørgsmål uden at skulle føle sig anderledes.

Derfor ville vi rigtigt gerne bruge november måned på, at køre rundt til de lokale LGBT foreninger for at mødes med medlemmerne – høre hvad de har at sige og fortælle lidt om hvem vi er.

puppy med Rex

Vi startede november måned hos Fristedet i Herning, der inviterede os indenfor til deres julefrokost. Ikke uventet når nu det var julefrokost var stemningen høj og især vores ven Rex nåede at få voldsomt stor opmærksomhed i løbet af aftenen. Med sine 41 cm. i længden er han naturligvis også en af de lidt større drenge.

I den anden ende af den jyske muld, sluttede vi november turen af i Esbjerg hos Es’gay’p, der havde inviteret os indenfor til en af deres faste cafe aftener. En lidt mindre kreds – men stadigt en dejlig og god dialog.

Det budskab som det har været vigtigt for os, at komme ud med er baggrunden for, at vi har startet adoniz.dk – nemlig at vi som jyder godt kan føle at alting sker i København, og at der er meget langt imellem LGBT tilbudene i det jyske.

Det sammenholdt med, at vi iblandt LGBT personer i Jylland stadigt oplever en længsel efter at flytte til København – til trods for at vi skriver 2019 og ikke 1964, fordi at tilbudene og mulighederne ganske enkelt er anderledes.

Det vil vi gerne prøve om vi kan være med til, at lave om på. Måske holde nogle af jyderne i Jylland ved at være med til, at gøre Jylland cool for LGBT personer – fordi, at der sker noget også i det jyske.

Imidlertid kommer tingene ikke af sig selv – det kræver en vis økonomi, som vi håber at kunne skabe basis for med denne webshop, og derfor fødte vi Magnus og Michael – adoniz.dk.

Ligeledes har det også været vigtigt for os, at få kommunikeret ud at de aktiviteter som vi gerne vil igang med at lave ikke skal ses som en konkurent til lokalforeningerne – fordi at vi netop gerne vil inddrage lokal foreningerne og lave nogle ting sammen med dem. Derfor er vi også meget åbne for ideer – måske ligger der rundt om i foreningerne ideer til aktiviteter som ikke er blevet til noget, enten på grund af manglende økonomi eller menneskelige ressourcer ( som ofte er en mangelvare når man er afhængig af frivillig arbejdskraft) og som i der sidder derude gerne må trække frem fra gemmerne, så vi kan se på om vi kan realisere nogle af dem.

Derudover ville vi også gerne give jer muligheden for, at se, mærke og røre ved det lille udvalg af varer vi havde med. Igen – hvis man bor i København er der ikke langt til den nærmeste sexshop, og det er relativt nemt at få mulighed for at se varerne an. Man behøver heller ikke anstrenge sig voldsomt for, at finde en sexshop, der er LGBT betjent således at man ikke skal føle sig fjollet over at spørge en formentligt heteroseksuel om ting der er tydeligt homoseksuelt relateret. Det og især det sidst kan være en til og med stor udfordring i Jylland – og derfor ville vi gerne give muligheden for, at i netop havde den chance.

Vi vil gerne takke for den gode modtagelse vi har fået her i november måned, og håber at vi også har været med til, at sætte et par smil på jeres læber undervejs.

Hvis nu lige præcis din LGBT forening ikke har haft besøg af os her i november så kontakt os på mh@adoniz.dk – for vi vil hjertens gerne ud, at møde jer alle sammen.

på besøg hos es'gay'p

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *