adoniz.dk nu som e-mærket webshop

adoniz.dk er nu e-mærket

adoniz.dk nu som e-mærket webshop

Du har måske set det lille blå “e” i højre side af webshoppen. Det har været på siden fra d. 22. august og vi er meget stolte af at have fået det.

Hvad er e-mærket ?

E-mærket er en uafhængig non profit organisation, der certificerer og godkender reelle danske webshops, der lever op til lovens krav for forbrugerbeskyttelse. Altså i vores tilfælde, din garanti for at vi på adoniz.dk giver dig de rettigheder som du har krav på når du handler. Men også din sikkerhed for, at vi rent faktisk findes og sender ordene ud.

På den måde bliver e-mærket dit pejlemærke for, hvor det er sikkert at handle, da du når du handler hos en e-mærket webshop også er dækket af deres forbrugerbeskyttelse for op til 10.000 kr.

Hos adoniz.dk vægter vi gennemsigtighed enormt højt og vi vægter den gode oplevelse for vores kunder. Det ligger næsten implicit i vores Mission Statement, der siger : “At bidrage til øget livskvalitet, og flere tilbud om aktiviter, jobs og muligheder for LGBT personer i Danmark, med særligt fokus på Jylland.” at vi er her for fællesskabets skyld, og derfor har det også været vigtigt for os at få e-mærket og at få tjekket op på at alt er som det skal være og giver kunderne den sikkerhed de har behov for – også på papir.

Den måde, hvorpå vi kommer dertil er efter vores opfattelse, at sætte kunden i centrum og sikre at kunderne får den service og de rettigheder de har krav på. E-mærket sikre at vi lever op til det !

Tak til alle, der er med til at gøre adoniz.dk til en fantastisk rejse !

Læs mere om e-mærket her.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *