adoniz.dk i nye klæder

adoniz.dk ver. 2.0

adoniz.dk i nye klæder

Som i måske har opdaget har vi i de sidste 2-3 dage arbejdet intensivt med adoniz.dk . Websitet har fået en gennemgående makeover og er vel blevet lidt mere voksent i designet men forhåbentligt også en smule nemmere, at navigere rundt i.

Netop for, at gøre det nemmere at navigere rundt i har vi også ændret og flyttet lidt rundt på et par varegrupper så det er mere lige til og intuitivt at finde det man skal bruge.

Derudover har vi lavet en sektion i menuen, der hedder Brands. Her har vi samlet links til alle de mærker som vi fører i vores sortiment. Hvis f.eks. du leder efter noget specielt fra MisterB eller Bad Kitty så kan du nu gå ind på deres side hvor alle deres specifikke produkter er samlet.

Det gør det også nemmere, hvis du bare gerne vil holde øje med dit favorit mærke. Så brug endeligt Brand funktionen hvis du har dine egne favoritter.

Med det nye site har vi også fået mulighed for at tilføje to længe ønskede funktioner. Den ene er en ønskeliste som du kan oprette hvis du en gang har handlet hos os og i den forbindelse oprettede en bruger profil. Fordelen er, at du så kan gemme de ting du synes er spændene men ikke lige vil købe nu i din personlige ønskeliste også nemt finde de ting igen derfra når du er klar til, at handle. Ønskelisten kan også deles med andre enten via sociale medier eller email, hvis du ønsker det -f.eks. op til fødelsesdag og jul.

Den anden funktion er produkt sammenligning. Hvis for eksempel du leder efter en dildo, så kan du vælge de dildoer ud som du er interesseret i og se dem side om side med pris og beskrivelse. Det gør det nemmere at vælge rigtigt.

Derudover er det vores opfattelse at vi har fået gjort bloggen både mere visuelt lækker men også lettere , at læse.

I de kommende uger retter vi stadigt til hist og pist så bliv ikke overrasket hvis der pludseligt er sket noget nyt. Vi vil også meget gerne høre fra dig hvad din oplevelse med det nye design er. Kan du lide det ? Hvordan er det at navigere i og kan du lide, at bruge det. Måske du har en ide til noget vi kan gøre bedre ?

Kom gerne med dine forslag og kommentarer i kommentar feltet herunder.

På forhånd tak og god fornøjelse med adoniz.dk version 2.0

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *