adoniz.dk byder velkommen til mobilepay

mobilepay nu på adoniz.dk

adoniz.dk byder velkommen til mobilepay

Vi har nu i omkring 4 måneder arbejdet intenst på, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for, at betale med Mobilepay på webshoppen. Ikke mindst fordi, at vi har fået en del forespørgsler på netop denne betalingsmulighed.

Det har været en udfordring fordi, at det betød at vi skulle have en anden samarbejdspartner til vores kortindløsning. Men nu er det lykkedes og vi er super glade for nu endeligt at kunne sige at vi tilbyder Mobilepay som en betalingsmulighed.

Skiftet kommer fordi, at vi jo kun henvender os til danske kunder og derfor gerne vil kunne tilbyde betalingsmuligheder der passer til det danske marked. En af de betalingsmuligheder er Mobilepay.

Danskerne har virkeligt taget Mobilepay til sig – og det er der slet ikke noget at sige til – det er nemt og enkelt og med blot et swipe er bestillingen betalt – du behøver ikke tage dit betalingskort frem og skal heller ikke taste de lange kortnumre for at gennemføre en betaling.

Det er super enkelt og du har de samme rettigheder på Mobilepay som hvis du havde betalt med kort, da beløbet rent teknisk trækkes på dit gemte betalingskort. Du kan til og med tilknytte flere kort til din Mobilepay konto.

Den convenience vil vi gerne give videre til vores kunder og fra idag kan vi derfor med glæde sige Velkommen til Mobilepay. For, at fejre det nye samarbejde har vi derfor besluttet at vi trækker lod imellem alle der betaler med Mobilepay i december om 5 X 1 gavekort ‘a 250 kr. stykket.

Det eneste du skal gøre for, at være med i konkkurencen er at lave en bestilling, og betale den med Mobilepay så har du et lod i konkkurencen. Anullerede og returnerede ordre tæller ikke med.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *