Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
adoniz.dk banker fragten ned ! - adoniz.dk

adoniz.dk banker fragten ned !

få nemt og enkelt fri fragt i danmarks foretrukne gayshop

adoniz.dk banker fragten ned !

Du kender det godt, ik ? Din foretrukne glidecreme er billigst i webshoppen, eller du kunne egentligt godt bruge en ny buttplug – også sker det, du finder den til en rigtigt god pris – men så kommer der lige fragt ovenpå, også er det måske ikke så god en deal som det startede med at være ! 

For os er kundeservice alfa og omega – og vi har længe gået med tanken at det faktisk ikke er særligt god kundeservice, at man skal betale for leveringen – og ofte er leveringsprisen alt for høj til, at det kan svare sig at bestille den ene eller de to ting man lige står og mangler. Det vil vi gerne lave om på !

Da vi åbnede dørene i maj sidste år, havde vi brug for at kunne opkræve penge for fragt, for at have ressourcer til at implementere nogle af de andre features vi gerne ville kunne tilbyde jer. 

Vi lagde os derfor på linie med de to webbutikker som vi anser som vores nærmeste konkurrenter og indførte fragtfri levering ved ordre over 600 kr. 

Det behov har vi imidlertid ikke i nær så høj grad længere som da vi startede ud og derfor ændrer vi nu den fragtfri grænse og kan dermed fra 1. februar 2020 tilbyde fragtfri levering på alle bestillinger, der overstiger 250 kr. Dermed kommer langt størsteparten af leveringerne også til, at blive leveret uden fragtomkostninger. 

Adoniz.dk tilbyder fri fragt på bestillinger over 250 kr. med GLS, Dao365 og Postnord.

Vi håber, at i tager godt imod initiativet og glæder os til at kunne servicere jer endnu bedre. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *